برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت علی(ع) ویژه کارکنان در دانشگاه

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۲۳۰ جدیدترین اخبار
به مناسبت شهادت مولی الموحدین حضرت علی(ع) معاونت آموزشی دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری مراسم عزاداری ویژه کارکنان روز چهارشنبه ۹۸/۲/۸ در نمازخانه مجتمع آموزشی برگزار نمود.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت علی(ع) ویژه کارکنان در دانشگاه

به مناسبت شهادت مولی الموحدین حضرت علی(ع) معاونت آموزشی دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری مراسم عزاداری ویژه کارکنان روز چهارشنبه 98/2/8 در نمازخانه مجتمع آموزشی برگزار نمود.

در این مراسم مسئول دفتر نهاد رهبری به ایراد سخنرانی پرداختند حاج آقا شیخ با توجه به روایتی از حضرت علی علیه السلام که فرمودند:«علیکم بکتاب اللّه، فانّه الحبل المتین، و النّور المبین، و الشّفاء النّافع و الرّأی النّاقع...،  بر شما باد عمل کردن به قرآن که ریسمان محکم الهی و نور آشکار و درمانی سودمند است و.....» اظهار داشتند: قرآن در نگاه حضرت علی (ع ) نوری روشنگر و هدایتگر و شفای دردها و درمان روح و روان آدمی است  کسی که طبق قرآن عمل کند و اعمال و رفتار آن  مطابق با رهنمودهای و معارف قرآنی باشد و با قرآن سخن بگوید صادق و راست گفته است و هر کس بدان عمل کند پیشتاز است.ایشان  پیامبر(ص) و بعد حضرت علی (ع) و امامان معصوم (علیهم السلام) را برترین مظهر حبل المتین دانستند که انسان را به خدا می رسانند.

در ادامه آقای اکبری مداح اهل بیت(علیهم السلام) به ذکر مصیبت و روضه خوانی پرداختند.