برگزاری یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۱ کد : ۲۵۳۶ جدیدترین اخبار
مراسم معنوی یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان روز یکشنبه ۹۸/۸/۱۲ در محل سالن اجتماعات مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، سردار آبسالان فرمانده قرارگاه شهید هراتی، دکتر صابری رئیس بسیج جامعه پزشکی استان، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل، خانواده معزز شهدا و جمع کثیری از بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.
برگزاری یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان

دکتر میرزایی در این مراسم ضمن خیر مقدم گفت: آرامش کنونی در کشور ما مرهون خون شهداست، باید همواره ایثار و از خودگذشتگی شهدا یادآوری شود.

سردار آبسالان در سخنان خود ولایت فقیه را وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها و عامل پیروزی عملیات ها در دفاع مقدس دانست.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ با اشاره به ایثار و از خود گذشتگی شهدا و عدم توجه آنان به لذات این دنیا تأکید کرد شهدا  راه خدا را انتخاب و احساس وظیفه کردند و در مقابل دشمنان ایستادگی کردند تا جمهوری اسلامی ایران به چنین ابهت و شکوهی برسد ما هم بر اساس وظیفه باید رهرو شهدا باشیم و راه شهدا را ادامه دهیم.

در ادامه از خانواده معزز شهید منصور بستانی و شهید سردشتی قدردانی شد.