برگزاری نشست هم اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۶ کد : ۲۶۶۴ جدیدترین اخبار
دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت آموزشی، نشست هم اندیشی اساتید با موضوع بایسته های تحول علمی برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رهدار (مدیر موسسه پژوهشی فتوح اندیشه و عضو هیأت علمی دانشگاه امام محمد باقر«ع» قم) روز سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۲ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار نمود. در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ و آقای دکتر میرزایی رئیس محترم دانشگاه نیز حضور داشتند.
برگزاری نشست هم اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه

دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت آموزشی، نشست هم اندیشی اساتید با موضوع بایسته های تحول علمی برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رهدار (مدیر موسسه پژوهشی فتوح اندیشه و عضو هیأت علمی دانشگاه امام محمد باقر«ع» قم)  روز سه شنبه 98/10/10  ساعت 12 در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار نمود. در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ و آقای دکتر میرزایی رئیس محترم دانشگاه نیز حضور داشتند.