انتصاب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب به سمت مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۳۲۶۷ جدیدترین اخبار
در جلسه تودیع و معارفه مورخ ۹۹/۶/۱۸ حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب به سمت مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه منصوب و از زحمات حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ تقدیر و تشکر گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میراحمدی(معاون منابع انسانی نهاد مرکز) و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صادقی(رئیس استانی نهادهای دانشگاه استان) حضور داشتند که ضمن قدردانی از زحمات حاج آقا شیخ و توفیقات روزافزون برای ایشان خواستار همکاری و همیاری مسئولین دانشگاه با حاج آقا حیدری نسب شدند.
در ادامه آقای دکتر افشاری به نیابت از ریاست دانشگاه، آقای دکتر محمدی به نیابت از همه اساتید دانشگاه و آقای خلیفه دانشجوی رشته داروسازی به نیابت از دانشجویان از زحمات حاج آقا شیخ تشکر نمودند.

( ۳ )