برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاه

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۴۰۲ جدیدترین اخبار
مراسم اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عزیزی(امام جمعه شهرستان زابل)، آقای دکتر میرزایی(رئیس دانشگاه) و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب(رئیس شورای هم اندیشی استادان و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) روز یکشنبه ۹۹/۸/۱۱ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاه

مراسم اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عزیزی(امام جمعه شهرستان زابل)، آقای دکتر میرزایی(رئیس دانشگاه) و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب(رئیس شورای هم اندیشی استادان و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) روز یکشنبه 99/8/11 در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم ضمن خیر مقدم توسط دکتر میرزایی، حاج آقا حیدری نسب به تشریح برنامه های دفتر هم اندیشی اساتید پرداختند و در ادامه حاج آقا عزیزی پیرامون مسائل اخلاقی سخنانی ایراد نمودند.

در پایان ازدبیر هم اندیشی اساتید آقای دکتر فرضی به جهت کسب رتبه اول استانی در بین مراکز آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان تقدیر و تشکر به عمل آمد.