برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در مجتمع آموزشی دانشگاه

۲۶ دی ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۰ کد : ۳۶۱۸ جدیدترین اخبار
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با رعایت پروتکل های بهداشتی روز چهارشنبه ۹۹/۱۰/۲۴ در محوطه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در مجتمع آموزشی دانشگاه

به همت دفتر نهاد رهبری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با رعایت پروتکل های بهداشتی روز چهارشنبه 99/10/24 در محوطه  مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و قرائت زیارتنامه حضرت زهرا(س) حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا خدری سخنانی در شأن و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) بیان نمودند و اظهار داشتند: حضرت زهرا(س) در طول حیات بسیار کوتاه خود مدافع ولایت و اولین فدایی راه ولایت و امامت بود. ایشان محوریت اصلی در حدیث شریف کساء را حضرت زهرای مرضیه(س) دانستند چرا که تحقق ذریه پیامبر به واسطه حضرت زهرا(س) صورت گرفت و ابتر بودن پیامبر(ص) منتفی و جایگاه امامت توسط آن حضرت تثبیت گردید.در پایان حاج آقا خدری به ذکر مصیبت پرداختند.