حضورحجت الاسلام و االمسلمین حاج آقا شیخ و آقای دکتر تبریزیان معاون محترم آموزشی در جلسه شورای گروه معارف

برگزاری جلسه شورای گروه معارف اسلامی دانشگاه

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۳۶۷ جدیدترین اخبار
جلسه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ (مسئول محترم دفتر نهاد رهبری)، آقای دکتر تبریزیان (معاون محترم آموزشی دانشگاه)، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری(مدیر گروه محترم معارف اسلامی)، آقای دکتر افشاری (مدیرکل محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) و اساتید محترم گروه معارف اسلامی روز دوشنبه۹۷/۲/۳ ساعت ۱۴ در سالن کنفرانس نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، و عرض سلام و خیر مقدم و تبریک اعیاد شعبانیه توسط حاج آقا باقری، حاج آقا شیخ مسئول محترم دفتر نهاد رهبری نیزضمن خوش آمد گویی و تبریک اعیاد شعبانیه به بیان حدیثی از حضرت علی(ع) پرداختند. حاج آقا شیخ یادآور شدند که انتظار ما از اساتید آشنا نمودن هر چه بیشتر دانشجویان با مسائل اعتقادی ومذهبی و همچنین جهت دهی دانشجویان به سمت ارزش های اسلامی و انقلابی می باشد، ۵۰./۰ توان نهاد و مسئولین دفاتر نهاد در خدمت گروه معارف اسلامی می باشد تا دانشجویان به مباحث معارف بیشتر رغبت و تشویق شوند. ایشان از حمایت و نگاه ویژه معاون محترم آموزشی دانشگاه نسبت به گروه معارف اسلامی تقدیر و تشکر نمودند. دکتر تبریزیان معاون محترم آموزشی با ابراز خوشحالی از حضور در جمع اساتید معارف فرمودند با توجه به ارتباط دانشجویان علوم پزشکی با جان انسان ها، دانشگاه برای دروس معارف اسلامی اهمیت ویژه ای قائل است، و لذا تمام تلاش خودمان را خواهیم داشت تا انسان های آشنا به معارف دینی تربیت کنیم. در ادامه جلسه اساتید نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در مورد مسائل آموزشی مطرح نمودند و سپس مدیر محترم گروه معارف اسلامی ضمن بیان نکاتی به جمع بندی مطالب مطرح شده در جلسه پرداختند.
برگزاری جلسه شورای گروه معارف اسلامی دانشگاه

( ۱ )