نشست تخصص وقف

دیدار ریاست محترم اداره اوقاف با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۴ کد : ۱۵۰۴ جدیدترین اخبار
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بامری(ریاست محترم اداره اوقاف شهرستان زابل) به منظورترویج فرهنگ وقف و شفاف سازی مصادیق آن در بین دانشگاهیان نشستی با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ(مسئول محترم دفتر نهاد رهبری) روز چهارشنبه ۹۷/۸/۲۳ در سالن کنفرانس دفتر نهاد رهبری داشتند. در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی(امام جماعت بیمارستان امام خمینی(ره))،آقایان دکترفرضی، دکتردبیرزاده، دکتر ولی زاده، دکتر پیشدادیان و کارشناسان دفتر نهاد رهبری حضور داشتند. حاج آقا بامری ضمن بیان حدیثی از پیامبر اکرم(ص): «با مرگ انسان، رشته عملش قطع مى‏شود، مگر از سه چیز: صدقه جارى و ماندگار(وقف)، دانشى که مردم از آن بهره ‏مند شوند و فرزند نیکوکارى که برایش دعا کند»گفتند: زمانی که صحبت از وقف می شود اذهان مردم به ساختن مساجد و اماکن زیارتی سوق داده می شود اما آنچه که مدنظر ما می باشد برآورده کردن نیازهای مردم می باشد. ایشان با ترویج فرهنگ وشفاف سازی مصادیق وقف خواستارهمکاری وآگاه کردن دانشگاهیان به این امر حسنه که جزء باقیات الصالحات هست شدند و یادآور شدند که تمام موارد موقوفه دانشگاه صرف خود دانشگاه از جمله: پرداخت شهریه، مخارج ازدواج جهت دانشجویان نیازمند، درمان بیماران بی بضاعت و کمک کردن به افراد دارای بیماریهای خاص و سرطانی و .... می گردد امید است این سنت حسنه چراغی روشن برای ما در آخرت گردد. در پایان حاضرین در جلسه پیشنهادات خود را جهت رواج فرهنگ وقف در دانشگاه بیان نمودند.
دیدار ریاست محترم اداره اوقاف با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ