جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رستمی ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۱۶۱۸ جدیدترین اخبار
جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رستمی (ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور)، مسئولین و معاونین دفاتر، دبیران هم اندیشی اساتید و نخبگان و مدیران گروه های معارف اسلامی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان، روز پنج شنبه ۹۷/۹/۲۲ در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه س و ب برگزار گردید.

جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رستمی (ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور)، مسئولین و معاونین دفاتر، دبیران هم اندیشی اساتید و نخبگان و مدیران گروه های معارف اسلامی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان،  روز پنج شنبه 97/9/22 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه س و ب برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ و بعضی از مسئولان دفاتر نهادی های استان و اعضای شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه ها به بیان نظرات خویش و ارائه راهکارهایی جهت حل معضلات فرهنگی دانشگاه های استان پرداختند.

در ادامه حجت الاسلام دکتر رستمی به ایراد بیانات خویش پرداختند و خاطر نشان کردند امروزه انقلاب اسلامی تمام قد در مقابل نظام لیبرال جهانی ایستاده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: بایستی باور داشته باشیم که خدا یاران خویش را نصرت می کند، مهمترین ابزار در میدان نبرد با جبهه جهانی استکبار، اخلاص و امید به نصرت الهی است.

ایشان سپس بحث ازدواج دانشجویی از طریق آموزش، معرفی برنامه های فرهنگی، مشاوره، ایجاد خوابگاه های متاهلین و... را رسالت اصلی امروزه دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه ها دانستند، همچنین گروه معارف اسلامی دانشگاه ها را در کنار آموزش، یک گروه تربیتی، تبلیغی و پرورشی معرفی کردند.

ایشان ضمن تشکر از زحمات دبیران هم اندیشی اساتید دانشگاه ها، وظیفه ایشان را ارتباط گسترده با اساتید و اعطای راهکار ها و پیشنهادات اساتید و نخبگان دانشگاهی در حل معضلات کشور دانستند.