برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) ویژه کارکنان دانشگاه

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۷۹۶ جدیدترین اخبار
دفتر نهاد رهبری با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه مراسم عزاداری به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز سه شنبه ۹۷/۱۱/۱۶ در نمازخانه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار نمود.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) ویژه کارکنان دانشگاه

دفتر نهاد رهبری با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه مراسم عزاداری به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز سه شنبه 97/11/16 در نمازخانه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار نمود.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ زیارتنامه حضرت زهرا(س) را قرائت نمودند و به ذکر مصیبت پرداختند.

در ادامه آقای سید هادی حسینی با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران و توطئه های پنهانی دشمنان سخنانی ایراد نمودند ایشان یادآور شدند که دشمنان از راههای مختلفی سعی در براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را دارند اما با شکست طرحهای خود روبه رو می شوند دشمنان بدانند که این مردم نمی گذارند این نظام برچیده شود و ان شاءالله این انقلاب به ظهور خواهد رسید.

در پایان از کارکنان پذیرایی بعمل آمد.