خلاصه خطبه دوم نماز عبادی، سیاسی جمعه شهرستان هامون توسط امام جمعه معزز و محترم حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج عزیزالله شیخ مورخ ۹۸/۱/۹

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۳ کد : ۱۹۹۰ جدیدترین اخبار
ایشان پس از حمد و ثنا الهی و درود و صلوات بر پیامبر(ص) و آل پیامبر(ص) سفارش به رعایت تقوا، انجام واجبات ، ترک محرمات نمودند و اینکه خداوند متعال را همیشه حاضر،ناظر و شاهد دیدن و افزودند در تقویم جمهوری اسلامی ایران دوازدهم فروردین به روز جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده که این مناسبت را گرامی میداریم ، دوازدهم فروردین ۱۳۵۸ روز اعلام نتایج همه پرسی در مورد نوع حکومت پس از انقلاب اسلامی بود و ۹۸/۲ درصد مردم ایران به (جمهوری اسلامی) رای مثبت دادند و با لبیک به ندای رهبر خود پایه های نظام اسلامی را تثبیت و خواستار حاکمیت اسلام ناب و مترقی در حکومتی بر پایه مشارکت و حضور مردم در سرنوشت خویش شدند.

ایشان پس از حمد و ثنا الهی و درود و صلوات بر پیامبر(ص) و آل پیامبر(ص) سفارش به رعایت تقوا، انجام واجبات ، ترک محرمات نمودند و اینکه خداوند متعال را همیشه حاضر،ناظر و شاهد دیدن و افزودند در تقویم جمهوری اسلامی ایران دوازدهم فروردین به روز جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده که این مناسبت را گرامی میداریم ، دوازدهم فروردین 1358 روز اعلام نتایج همه پرسی در مورد نوع حکومت پس از انقلاب اسلامی بود و

98/2 درصد مردم ایران به (جمهوری اسلامی) رای مثبت دادند و با لبیک به ندای رهبر خود پایه های نظام اسلامی را تثبیت و خواستار حاکمیت اسلام ناب و مترقی در حکومتی بر پایه مشارکت و حضور مردم در سرنوشت خویش شدند.

خطیب نماز جمعه هامون در ادامه بیان داشتند: سیزدهم فروردین روز طبیعت نامیده شده است که خداوند متعال از باب لطف و عنایت ویژه خود انسان را بر بیابان،کوه، دشت، گیاهان، درختان دریا، آب، باد، ابر و نعمت های بیشمار دیگر مسلط ساخته است و خداست که تنها مالک و خالق واقعی واصلی طبیعت و جهان بی پایان است. روز سیزدهم فروردین روزی است که در کنار بهره مندی از طبیعت زیبا و آب و هوای نیکو بکوشیم تا ضمن سپاس از نعمت های الهی که  به طور امانت در اختیار ما قرار داده و اندوختن خاطره های زیبا در زندگی خود مهربانی با طبیعت را تمرین کرده و به فرزندانمان بیاموزیم، وهمچنین رانندگان عزیزدر رانندگی باسرعت مجاز و رعایت حق تقدم و عدم انحراف بیجا به چپ با صبر وحوصله حرکت کنند و والدین وبزرگترهای عزیز مواظب کوچکترها و فرزندان دلبندشان باشند بویژه کنار سواحل دریا و رود خانه ها ومسیر آب وسیلاب تا حادثه تلخی پیش نیاید، ومواظب طبیعت نیز باشند ان شاءالله.

حاج آقا شیخ امام جمعه شهرستان هامون 27 رجب مبعث پیامبر اکرم(ص) راتبریک گفته و بیان داشتند: حضرت امام راحل(ره) فرمودند: بعثت برای این است که ظلمت جهل را کنار بزند و به جای آن نور علم بیاورد و مقام معظم رهبری نیز فرمودند: مهمترین حادثه در تاریخ بشر بعثت است. حاج آقا شیخ بعضی از اصلی ترین اهداف بعثت پیامبران الهی و نبی مکرم اسلام (ص)را بر شمردند:

1. هدایت بشر در مسیر توحید و اجتناب از کفر و طاغوت
  2. تعلیم و تربیت و آموزش جامعه و اکمال عقول انسانها
  3. اقامه قسط و عدل در جامعه
  4. تعالی معنوی و اخلاقی انسان و جوامع بشری

امام جمعه شهرستان هامون در ادامه خطبه، 25 رجب که مصادف است با شهادت حضرت موسی بن جعفر امام کاظم(ع) را تسلیت عرض نموده و از سیره مبارزه فرهنگی امام کاظم(ع) به مواردی اشاره نمودند:

1. ترویج معارف از طریق فعالیت های علمی و تربیت شاگردان و روات حدیث
  2. تجلی بخشیدن به اوصاف متعالی اخلاقی و الهی در رفتار و سیره عملی
  3. عمل به اصل امر به معروف و نهی از منکر
  4. تبیین معارف حقه قرآنی در میان مردم،

امام جمعه هامون در ادامه افزودند: خشم طبیعت و سیلی که امسال در جاهای مختلف کشورمان اتفاق افتاد برای مردم و مسئولان حاوی پیام های مختلفی است از جمله آنها:

1.  بخش زیادی از خسارت های وارده به مردم و کشورمان ناشی از نامهربانی خود ما به طبیعت است
  2. حوادث طبیعی اگرچه قابل پیشگیری نیستند اما با پیش بینی و آمادگی می توان از میزان خسارتهای ناشی از آن کاست و این امر نیاز به برنامه ریزی بلند مدت جهت ایجاد زیر ساختهای لازم رادارد
  3. آمادگی نیروهای مسلح کشورمان اعم از سپاه وبسبج،ارتش،نیروی انتظامی،وزارت دفاع که از ابتدای بحران در مناطق سیل زده حضور پیدا کرده و امداد رسانی نمودند که این ویژگی را نیروی های مسلح سایر کشور ها ندارند
  4. لزوم آمادگی مسئولان کشور در همه سطوح و جایگاه ها برای قرار گرفتن در کنار مردم، تدبیر و کمک به حادثه دیدگان،  ،تعطیلات، نوروز، و تابستان و سفرهای داخلی یا خارجی و یا هر بهانه ای دیگر برای توجیه و عدم آمادگی و عدم حضور مسئولان کشور قابل  قبول نیست.
  5. آمادگی و پیشتازی مردم خوب و نوع دوست کشورمان میباشد که لحظه ای از غافله کمک دهندگان جا نمانده  و با نمایش جلوه ای زیبا از گذشت و ایثار بار دیگر نشان دادند که در دستگیری از هموطنانشان منتظر هیچ پیام و دستوری نیستند

اما امسال که توسط مقام معظم رهبری به سال رونق تولید نام گذاری شده مسئله تولید و رونق از آنچنان اهمیتی برخودار است که رهبر معظم انقلاب در طول سال های گذشته مکرر بر آن تاکید داشته و دغدغه و شعار همیشگیشان است .

که معظم له فرمودند:برای نجات اقتصاد کشور باید عالمانه، مجاهدانه و برای خدا کار کرد و ظرفیت داخل کشور برای شکوفایی اقتصاد کافی است و فرمودند: بعضی دستگاه ها خوب کارکرده اند اما بعضی ها هم تعلل میکنند و  حل مشکلات اقتصادی در گرو

حل معضلات بانکی است و به شدت باید مراقب سوء استفاده چی ها باشیم و کسانی که به رونق تولید کمک میکنند پیش خدا ماجورند.