برگزاری محفل انس با قرآن همراه با جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در دانشگاه

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۲۰۶۵ جدیدترین اخبار
کانون قرآن و عترت دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت محترم فرهنگی و امور دانشجویی محفل انس با قرآن کریم و جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) روز چهارشنبه ۹۸/۱/۲۸ در سالن آمفی تئاتر مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار نمود.

تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای غلامی با موضوع «ازدواج و فضائل و شخصیت حضرت علی اکبر(ع)، مولودی خوانی و تجلیل و اهدای لوح تقدیر به نفرات برتر جشنواره قرآنی و.... از برنامه های این مراسم بود که بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.