برگزاری جلسه سخنرانی ویژه کارکنان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۳ کد : ۲۱۶۲ جدیدترین اخبار
معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به مناسبت ماه مبارک رمضان جلسه سخنرانی ویژه کارکنان با همکاری دفتر نهاد رهبری و با حضور سرکار خانم شهرکی(مسئول واحد خواهران دفتر نهاد رهبری) با موضوع «عوامل سوء عاقبت» روز سه شنبه ۹۸/۲/۲۴ برگزار نمود.
برگزاری جلسه سخنرانی ویژه کارکنان

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به مناسبت ماه مبارک رمضان جلسه سخنرانی ویژه کارکنان با همکاری دفتر نهاد رهبری و با حضور سرکار خانم شهرکی(مسئول واحد خواهران دفتر نهاد رهبری) با موضوع «عوامل سوء عاقبت» روز سه شنبه 98/2/24 برگزار نمود.

در این جلسه خانم شهرکی یکی از عوامل سوء عاقبت را حسادت دانستند حسادت به عنوان یکی ازرذایل اخلاقی و باطنی می باشد که  بیماری روحی یا حتی جسمی را به دنبال دارد، کسانی که به این رذیله مبتلا می باشند درواقع به خودشان ضرر می رسانند تا به دیگران، و طبق روایات همچنان که آتش هیزم را در کام خود فرو می برد حسادت نیز ایمان انسان را در کام خود فرو می برد. یادآور می شود این جلسات در طول ماه مبارک رمضان ادامه دارد.