برگزاری مراسم احیای شبهای قدر در دانشگاه

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۲۲۹ جدیدترین اخبار
به مناسبت فرا رسیدن لیالی قدر و ایام شهادت حضرت علی(ع) هیئت دانشجویی آل طه(علیهم السلام) با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و امور دانشجویی اقدام به برگزاری مراسم احیای شبهای قدر درنمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه نمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری، آقای دکتر تبریزیان ، آقای دکتر افشاری و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا راشکی به عنوان سخنران حضور داشتند.
برگزاری مراسم احیای شبهای قدر در دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن لیالی قدر و ایام شهادت حضرت علی(ع) هیئت دانشجویی آل طه(علیهم السلام) با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و امور دانشجویی اقدام به برگزاری  مراسم احیای شبهای قدر درنمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه نمود.