تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

۲۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۴۵ جدیدترین اخبار
مراسم تودیع حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میری (مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) و معارفه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا تقوی(مدیر محترم امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها)، آقای دکتر نصیری(ریاست محترم دانشگاه) و جمعی از مدیران دانشگاه زابل و علوم پزشکی روز چهارشنبه 15/10/95، در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار گردید.
تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

آقای دکتر نصیری ضمن خوش آمدگویی به مهمانان از زحمات حاج آقا میری در مدت تصدی مسئولیت دفتر نهاد رهبری دانشگاه تشکر و قدردانی کرد و افزودند هیأت رییسه، مدیران وهمه همکاران در کنار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ در محیطی آرام به وظایف خود عمل کرده و از راهنمایهای این بزرگوار استفاده خواهند کرد.

حاج آقا میری نیز ضمن تشکر از پرسنل دانشگاه آرزوی توفیق برای حاج آقا شیخ نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ نیز در این مراسم اظهار داشتند: امیدوارم بتوانم در خدمتگزاری در این دانشگاه به همراه مسئولان با تعامل و همکاری در ایفای وظیفه موفق باشم چرا که همه ما در هر سمتی که هستیم باید در محکمه الهی جوابگو باشیم.

حاج آقا تقوی نیز با تشکر از زحمات حاج آقا میری به حاج آقا شیخ تبریک و آرزوی توفیق روز افزون را از درگاه خداوند برای ایشان خواستار شدند.