برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت رقیه(س) در دانشگاه

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۵۲۱ جدیدترین اخبار
با شروع ترم تحصیلی جدید و ورود دانشجویان به دانشگاه و فرا رسیدن شهادت حضرت رقیه (س) هیئت مذهبی دانشجویی دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و امور دانشجویی مراسم عزاداری به مدت سه شب از تاریخ ۹۸/۷/۱۱ لغایت ۹۸/۷/۱۳ در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار نمود.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت رقیه(س) در دانشگاه

در این مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا اربابی(استاد حوزه) پیرامون اربعین و ثواب زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین سخنانی ایراد نمودند.

کربلایی حسینی کیا و آقای جلالی از مداحان اهل بیت (علیهم السلام) به ذکر مصیبت و نوحه خوانی پرداختند.