برگزاری سخنرانی و دعای پر فیض زیارت عاشورا به مناسبت اربعین حسینی ویژه کارکنان

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۵۲۲ جدیدترین اخبار
به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) معاونت آموزشی باهمکاری دفتر نهاد رهبری مراسم عزاداری با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ ودعای پرفیض زیارت عاشورا روز یکشنبه ۹۸/۷/۲۸در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار نمود.
برگزاری  سخنرانی و دعای پر فیض زیارت عاشورا به مناسبت اربعین حسینی ویژه کارکنان

به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) معاونت آموزشی باهمکاری دفتر نهاد رهبری مراسم عزاداری با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ ودعای پرفیض  زیارت عاشورا روز یکشنبه 98/7/28 در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه  برگزار نمود.

در این مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا حاج آقا شیخ پیرامون علل به وجود آمدن حادثه و وقایع کربلا سخنانی ایراد نمودند و در ادامه آقای اکبری(مداح اهل بیت علیهم اسلام) به ذکر مصیبت  و روضه خوانی پرداختند.