برگزاری جلسه به مناسبت گرامیداشت قیام مردم سیستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی، حجت الاسلام و المسلمین بزمانی و حجت الاسلام و المسلمین حیدری نسب

۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۶ کد : ۳۳۱۵ جدیدترین اخبار
به مناسبت گرامیداشت قیام مردم سیستان جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی (معاون راهبری و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی کشور) و حجت الاسلام و المسلمین بزمانی (مدیر کل تبلیغات اسلامی استان س.ب) و حجت الاسلام و المسلمین حیدری نسب (مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) مورخ ۹۹/۶/۲۴ در سالن کنفرانس دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید.

به مناسبت گرامیداشت قیام مردم سیستان جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی (معاون راهبری و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی کشور) و حجت الاسلام و المسلمین بزمانی (مدیر کل تبلیغات اسلامی استان س.ب) و حجت الاسلام و المسلمین حیدری نسب (مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) مورخ 24/6/99 در سالن کنفرانس دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید.

در این دیدار در خصوص قیام مردم سیستان به خونخواهی ابا عبدالله الحسین(ع) در منطقه سیستان و مسائل فرهنگی کشور و استان بحث و گفتگو صورت گرفت.