برگزاری مراسم عزاداری اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در دانشگاه

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۹ کد : ۳۳۴۹ جدیدترین اخبار
دفتر نهاد رهبری دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی اقدام به برگزاری مراسم عزاداری اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) روز چهارشنبه ۹۹/۷/۱۶ در محوطه معاونت آموزشی دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی نمود.

دفتر نهاد رهبری دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی اقدام به برگزاری مراسم عزاداری اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) روز چهارشنبه 99/7/16 در محوطه معاونت آموزشی دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی نمود.

در این مراسم پس از قرائت زیارت اربعین و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری، حاج آقا باقری به ذکر مصیبت و نوحه خوانی پرداختند. یادآور می شود در این مراسم با قرائت فاتحه از همکار گرامی مرحومه سرکار خانم میری شاغل در معاونت آموزشی دانشگاه یاد گردید.