نشست با فعالین فرهنگی دانشگاه به صورت مجازی

۱۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۵۳۷ جدیدترین اخبار
به همت دفتر نهاد رهبری و به مناسبت روز دانشجو نشستی با دبیران و فعالین کانونهای مهدویت و هیئت مذهبی، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، شورای صنفی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری روز دوشنبه ۹۹/۹/۱۷ در اسکای روم برگزار گردید.
نشست با فعالین فرهنگی دانشگاه به صورت مجازی

به همت دفتر نهاد رهبری و به مناسبت روز دانشجو نشستی با دبیران و فعالین کانونهای مهدویت و هیئت مذهبی، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، شورای صنفی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری نسب و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری روز دوشنبه 99/9/17 در اسکای روم برگزار گردید.

در این جلسه حاج آقا حیدری نسب ضمن تبریک روز دانشجو و تسلیت شهادت دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده و با توجه به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند پژوهش و تهذیب و انقلابی بودن سه رکن اصلی است که دانشجو باید هر سه مورد را دارا باشد، تأکید نمودند که با توجه به مشکلات جدید در کنار توجه جدی به درس ها روش های دیگری در انجام کار های فرهنگی باید در نظر بگیریم.در ادامه دانشجویان ضمن بیان گزارشی از عملکرد فعالیتهای خود نکته نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.