مراسم گرامیداشت روز استاد در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۴۱ کد : ۶۷۸۴ جدیدترین اخبار
مراسم گرامیداشت روز استاد در دانشگاه علوم پزشکی زابل

مورخ  ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر صالحی (سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل)، حجت الاسلام و المسلمین شیخ (مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل مراسم گرامیداشت روز استاد برگزار شد.

دکتر مسعود صالحی در این مراسم ضمن تبریک این روز از تمامی تلاشگران عرصه علم و دانش در دانشگاه تشکر کرد و فعالیت این اساتید را در شرایط ویژه آب و هوایی و محرومیت تاریخی سیستان قابل تقدیر دانست.

دکتر صالحی همچنین افزود: برای برون رفت از شرایط سخت سیستان همه نخبگان و فعالین عرصه علم و دانش باید با همفکری و تلاش مضاعف دست در دست هم بگذارند.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ  روز استاد را تبربک گفت و اقدامات متعدد فرهنگی دفتر نهاد رهبری  بین دانشجویان ، کارکنان و اساتید همچنین بیمارستانها  را بر شمرد و اقدامات این نهاد در زمینه رفع مشکلات و کمبودهای عرصه سلامت منطقه را نیز بیان داشت.

دکتر تبریزیان معاون آموزشی به ارائه گزارشی از وضعیت  آموزش ،  اساتید و اقدامات و برنامه های آموزشی پرداخت.

همچنین به مناسبت روز معلم و استاد از اعضای هیات علمی دانشگاه قدردانی شد.