برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری شهادت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش در معاونت بهداشتی دانشگاه

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۹ کد : ۶۹۶۲ جدیدترین اخبار

مراسم عزاداری و سوگواری شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش در تاریخ سیزدهم مرداد ماه 1403 با حضور حجت الاسلام و المسلمین شیخ (مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه)، دکتر رفیق دوست (سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه) و کارکنان دانشگاه در معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین شیخ سخنانی پیرامون شهادت دکتر اسماعیل هنیه ایراد نمود.قرائت زیارت عاشورا، مداحی و نوحه خوانی توسط حجت الاسلام و المسلمین جاوادن امام جماعت معاونت بهداشتی و زیارت پرچم گنبد مطهر آقا امام حسین (ع) از دیگر برنامه های این مراسم بود.