سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ در جمع مومنین مسجد سجادیه (ع) زابل

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱ کد : ۶۹۹۵ جدیدترین اخبار
به مناسبت آغاز امامت امام زمان حضرت مهدی موعود(عج)حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ (مشاور بنیادفرهنگی مهدویت استان سیستان و بلوچستان و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل و دانشگاه سراوان) در جمع مومنین مسجد سجادیه (ع) زابل سخنرانی نمود. در این مراسم حاج آقا شیخ ضمن تبریک آغاز امامت و ولایت حضرت مهدی(عج)، به وظایف فردی و اجتماعی ما نسبت به حضرت مهدی (عج) اشاره نمود و معرفت ، شناخت، بصیرت صحیح و درست نسبت به امام زمان، محبت، به یاد آن حضرت بودن ، دعا، صدقه برای سلامتی و ظهور، ولایت پذیری و اطاعت واقعی از آن بزرگوار، تأسی و اقتدا نمودن ما به صفات آن حضرت همچون تقوا، عبادت، جهاد و تلاش، زهد، عدالت ، سخاوت، برد باری و...را از وظایف فردی ما نسبت به حضرت ولی عصردانست. ایشان وظایف اجتماعی ما نسبت به امام زمان( عج ) را در دو قسمت وظایف مردمی وظایف اجتماعی حاکمیتی بیان نمود و گفت: از جمله وظایف اجتماعی مردمی نسبت به امام زمان( عج) تکریم و بزرگداشت نام و یاد آن حضرت مثل قرار دادن موقوفات ، برگزاری مجالس بزرگداشت، دعای ندبه، مجالس معرفتی و بصیرت افزایی در نیمه شعبان و در دهه امامت و ولایت آن حضرت و... می باشد و وظایف اجتماعی حاکمیتی برای امام زمان( عج) می توان اشاره نمود به ترویج فرهنگ مبارک و پویای مهدویت در اجتماع، خصوصاً در ادارات مختلف دولتی و خصوصی، فراهم ساختن زمینه های مختلف برای ظهور آن حضرت، ارایه الگوهای مناسب ازحکومت دینی به جهانیان، نیرو سازی، شناسایی اهداف حکومت جهانی مانند عدالت، ترویج معنویت، امربه معروف و نهی از منکر، امنیت و رفاه و تلاش برای خدمت صادقانه به امید اینکه از یاران واقعی آن حضرت باشیم.
سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ در جمع مومنین مسجد سجادیه (ع) زابل